Κτήμα Delmare Πανταζάρα

Services

Προσωπικό

Το κτήμα παρέχει για την σωστή λειτουργία της εκδήλωσης σας το παρακάτω προσωπικό: Yπεύθυνο εκδήλωσης Chef Μάγειρες Σερβιτόρους Βοηθοί Σερβιτόρων Προσωπικό καθαριότητας Παρκαδόροι Υπεύθυνοι ασφαλείας – Security

Valet Parking

Το φυλασσόμενο parking μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα αυτοκίνητα των καλεσμένων σας.

Dj – Live Music

Οι έμπειροι DJs αλλά και η ζωντανή ορχήστρα που συνεργάζονται με το κτήμα DELMARE Πανταζάρα και έχουν μεγάλη εμπειρία στην μουσική κάλυψη γαμήλιων δεξιώσεων, υπόσχονται να ξεσηκώσουν τους καλεσμένους σας.

Φωτισμός

Ο ιδιαίτερος φωτισμός που υπάρχει σε όλο τον καταπράσινο μας ελαιώνα συνθέτει μια μοναδικής αισθητικής ατμόσφαιρα συμβάλλοντας έτσι στην ικανοποίηση των καλεσμένων της εκδήλωσης σας.

Πυροτεχνήματα

Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα (είναι διαθέσιμα κατόπιν ζήτησης) για να φωτίσουν τον νυχτερινό ουρανό της εκδήλωσης σας, δημιουργώντας έτσι ενα ακρως εντυπωσιακό show για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Catering

Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με το κτήμα Delmare δημιουργούν με μεράκι απρόσμενες γευστικές απολαύσεις, για εσάς και τους καλεσμένους σας, με δημιουργικές ιδέες που στοχεύουν στη γευστική τελειότητα και την υψηλή αισθητική των εδεσμάτων. Μεγάλη ποικιλία και υψηλή ποιότητα γαστρονομίας αποτελεί την σίγουρη εγγύηση για την εκδήλωση σας. Είμαστε εδώ για[…]

Bar Μαμασώ

Το πλήρως εξοπλισμένο BAR του κτήματος είναι έτοιμο να καλύψει τις επιλογές των καλεσμένων σας σε αλκοολούχα ποτά και σε κοκτεϊλ.