Κτήμα Delmare Πανταζάρα

Ιαματικά Λουτρά Αγίας Παρασκευής

Υδροθεραπευτήριο με θέα το απέραντο γαλάζιο
στη Κασσάνδρα Χαλκιδική


Μια γαλήνη κοσμεί τον τόπο εναρμονισμένη με τα κύματα του Αιγαίου που αγγίζουν μουσικά τα απόκρημνα βράχια και μουρμουρίζουν το ατελείωτο τραγούδι τους στην σκοτεινή θαλασσινή σπηλιά καθώς ανακατεύονται με το θεϊκό που βγαίνει από τα σπλάχνα αυτής της αγιασμένης γης για να θεραπεύσει την ψυχή και το σώμα.
Από τα έγκατα της γης αναβλύζουν τα Ιαματικά νερά της Αγίας Παρασκευής. Με τη μοναδική σύσταση των χημικών στοιχείων που περιέχουν και τις σπάνιες θεραπευτικές τους ιδιότητες αναζωογονούν το σώμα και το πνεύμα.Πάνω στα βράχια, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον με θεά το Αιγαίο Πέλαγος γεννήθηκε το υπερσύγχρονο υδροθεραπευτήριο της Αγίας Παρασκευής και το έμπειρο προσωπικό του σας περιμένει για να σας αναζοωγονήσει.

Οδηγίες Λουτροθεραπείας

Εάν πρόκειται να χρειασθείτε βεβαίωση λουτροθεραπείας, πρέπει να απευθυνθείτε αμέσως στον διευθυντή του Υδροθεραπευτηρίου.
Μην κάνετε τη θεραπεία σας πριν συμβουλευθείτε τον ιατρό του Υδροθεραπευτηρίου.

Να ακολουθείτε πιστά για το συμφέρον της υγείας σας, τις οδηγίες του Ιατρού, που αναγράφονται στο δελτίο, ως προς την θεραπεία, τη διάρκεια και τον αριθμό των λουτρών που πρέπει να κάνετε.

Μην αλλάζετε τη θερμοκρασία του λουτρού μόνοι σας. Η μεγάλη θερμοκρασία βλάπτει και  προκαλεί πολύ συχνά ατυχήματα.

Η εξέταση από τον Ιατρό είναι υποχρεωτική για τον λουόμενο και γίνεται ΔΩΡΕΑΝ (Ν.Δ. 3016/54) στα ιατρεία του υδροθεραπευτηρίου κατά  τις ώρες της λειτουργίας του.
Επίσης μπορείτε να πηγαίνετε κατά το διάστημα της θεραπείας στα ιατρεία, όταν παρίσταται ανάγκη, και να ζητάτε τις πληροφορίες που θέλετε για την πορεία της ασθένειάς σας και του λουτρού, χωρίς καμία υποχρέωση πληρωμής.

 

Μήνες λειτουργίας : Απρίλιος – Νοέμβριος
Ώρες λειτουργίας : 9:00′ – 20:00′

Ιαματικά Λουτρά Αγίας Παρασκευής
Λουτρά Χαλκιδική 630 77 Κασσάνδρα Χαλκιδική
Τηλέφωνο : 
+30 23740 71810, +30 23740 71358
email : info@kedikassandras.gr