Κτήμα Delmare Πανταζάρα

Κατοικίες

Καλώς ήρθατε στο κτήμα Delmare Πανταζάρα!
Βρίσκεστε στα Λουτρά Αγίας Παρασκευής! Μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Χαλκιδικής, που όποιος την επισκέπτεται, θέλει πάντα να επιστρέφει!

Το κτήμα, όπως και τα σπίτια μας, είναι πλήρως εξοπλισμένα για όλες τις καθημερινές δραστηριότητες, ενώ μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στην όμορφη και ήσυχη παραλία, που βρίσκετε κυριολεκτικά μπροστά στα πόδια σας!

Σε απόσταση 1 χλμ/ στο χωριό που απέχει μόλις 1 χλμ από εδώ, μπορείτε να επισκεφτείτε τα ιαματικά λουτρά της Αγίας Παρασκευής με τις θερμές πηγές, να φάτε φρέσκο ψάρι σε μια από τις υπέροχες ψαροταβέρνες ή καλό κρέας, pizza, παγωτό και να απολαύσετε τον καφέ σας μπροστά στη θάλασσα.
Το Super market του χωριού μπορεί να σας εξυπηρετήσει μέχρι αργά το βράδυ, ενώ φαρμακείο και βενζινάδικο θα βρείτε στη Νέα Σκιώνη, που απέχει 4 χλμ από το σημείο που βρισκόμαστε. Σε μικρή απόσταση από το κτήμα υπάρχουν οι δύο εκκλησίες του Αγ. Νικολάου και της Παναγίας Φανερωμένης, όπως και ο αρχαιολογικός χώρος της αρχαίας Σκιώνης.

Στο κτήμα μας θα απολαύσετε την ησυχία και την ιδιωτικότητα που σας προσφέρουμε, με πλήρη ασφάλεια, μια και ο χώρος φυλάσσεται πλήρως. Διαθέτουμε σύγχρονο σύστημα πυρασφάλειας και ηλεκτρική γεννήτρια, για να μην υπάρχει οποιαδήποτε πρόβλημα στο ενδεχόμενο διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, όπως επίσης και φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να μας ρωτήσετε. Το προσωπικό και οι ιδιοκτήτες είναι πάντα στη διάθεσή σας!

Καλή διαμονή 💐
Σωκράτης & Μαρία

mar-1

Mariah Villa

from 60 τ.μ. | 4 + 1 άτομα

villa-e

Emmanuel Villa

from 80 τ.μ. | 5 + 1 άτομα

sdakfas-1

Calliope Villa

from 38 τ.μ. | 2 ατόμων

Διαμονή Σκύλου
Τα κατοικίδια σας είναι ευπρόσδεκτα σε αυτό το ξενοδοχείο. Ποτέ δεν είχαμε σκύλο που κάπνισε πάνω στο κρεβάτι καίγοντας έτσι τα σεντόνια. Ποτέ δεν είχαμε σκύλο που έκλεψε τις πετσέτες μας από το δωμάτιο και έβαζε τον ήχο της τηλεόρασης πολύ δυνατά, ή μάλωνε φωνάζοντας με τον/την σύντροφό του. Ποτέ δεν είχαμε σκύλο που μέθυσε και έσπασε έπιπλά μας… Οπότε αν ο σκύλος σας ή η γάτα σας μπορούν να εγγυηθούν για εσάς, είστε και εσείς ευπρόσδεκτοι στο ξενοδοχείο επίσης.